Registreer je Gazelle fiets en ontvang een uniek cadeau

I
Itemlost 21 December, 2021 13:51

Registreer je fiets en ontvang een uniek cadeau

Heb je een nieuwe Gazelle-fiets gekocht? Of heb je al heel lang een Gazelle-fiets maar nog geen account bij Gazelle? Maak dan nu een account aan, registreer je fiets en ontvang een uniek cadeau van ons.

Goed bezig fietser!

We vinden het belangrijk dat steeds meer mensen vaker op de fiets stappen en hiermee bijdragen aan het mooier maken van de wereld. Meer fietsen draagt naast gezonde lucht bij aan een betere bereikbaarheid van steden en een vitale bevolking. 

Daarom verdient het volgens ons ook een aanmoediging wanneer jij vaker de fiets pakt: “Goed bezig, fietser!” #goedbezigfietser. 

Doe je mee door vaker de fiets te pakken en mensen in jouw omgeving aan te moedigen? Dan bedanken wij jou na het registreren van je fiets met een unieke Gazelle sleutelhanger. 

Waarom een sleutelhanger? Sleutels staan in de top 10 van de meest verloren voorwerpen. Vervelend en jammer als je daardoor tijdelijk niet kunt fietsen. Onze sleutelhanger heeft een unieke QR code waarmee de vinder gemakkelijk contact kan opnemen om de sleutel te herenigen met de rechtmatige eigenaar.

Hoe werkt het? Volg deze 6 stappen.

  1. Ga naar Gazelle.nl
  2. Klik rechtsboven in je scherm op ‘Mijn account
  3. Vul alle gevraagde gegevens in en maak een account aan, of login met je bestaande Gazelle-account
  4. Registreer je fiets in dit account middels het framenummer
  5. Je ontvangt binnen 3 weken de unieke Gazelle sleutelhanger.
  6. Ken je mensen met een Gazelle-fiets? Deel deze actie dan met hen. Vinden we leuk!

Unieke Gazelle sleutelhanger

Nadat je je Gazelle-fiets hebt geregistreerd, ontvang je binnen 3 weken de sleutelhanger op het adres dat je in je account hebt opgegeven. Deze sleutelhanger kun je registreren bij gazelle.itemlost.com zodat je hem altijd kunt terugvinden. Hoe dit werkt lees je hieronder.

Registreer je sleutelhanger

Door je sleutel met deze sleutelhanger te koppelen aan itemlost is de kans dat je hem terugvindt bij verlies veel groter.

Op je sleutelhanger staat een QR-code met een unieke code.

  • Registreer je sleutelhanger door de QR-code te scannen met je telefoon of tablet of voer de code in op gazelle.itemlost.com.
  • Je maakt ook hier een account aan of logt in met bijvoorbeeld Facebook of je Google-account.
  • Benoem je voorwerp (bijv: Fietssleutel, huissleutel, kind 1