itemlost | Proud sponsor of Olympic qualifier 3x3 NL

I
Itemlost 2 June, 2021 16:04

De Nederlandse 3x3-basketballers mogen deze zomer naar Japan voor de Olympische Spelen. Bij een kwalificatietoernooi in Oostenrijk wist de mannenploeg zich te plaatsen.

Om een Olympisch ticket te bemachtigen, moest Oranje meerdere wedstrijden spelen. Na twee verloren wedstrijden, leek het toernooi een grote teleurstelling te worden. Maar door grote favorieten Frankrijk én de Verenigde Staten te verslaan, kon er alsnog feest gevierd worden.

De Orange Lions mannen en itemlost bundelen de krachten en gaan een partnership aan richting Tokio 2021 met de ambitie de samenwerking ook daarna door te zetten. Itemlost is een jong en innovatief bedrijf dat op een moderne manier op de meest efficiënte wijze kwijtgeraakte spullen terugbrengt bij de rechtmatige eigenaar.


3x3-basketbal?

3x3-basketbal is een nieuwe sport. Twee teams van drie spelers proberen te scoren in dezelfde basket. Dit jaar is de sport voor het eerst onderdeel van de Olympische Spelen.


Het jonge bedrijf heeft de ambitie ook na Tokio verbonden te blijven met de Orange Lions. "De aangegane samenwerking met het 3x3 Nederlands basketbalteam doen we vanuit het volste vertrouwen. Een moderne, innovatieve sport naast het moderne en innovatieve Itemlost. Een perfecte combinatie" volgens de founder van Itemlost, Gino de Vin.

Marco Gons, Partner Itemlost sluit zich daar graag bij aan. “Net als 3x3 basketball is Itemlost voortdurend in ontwikkeling en helemaal klaar voor een zeer succesvolle toekomst. Met deze samenwerking kijken wij uit naar een gezamenlijke groei in de komende periode. We kunnen niet wachten om in partnership te gaan knallen”